FOTO | IGPF: Instruiri pe linia pregătirii fizice, intervenției profesionale, instrucției tragerii și acordării ajutorului paramedical

  • 13 Februarie 2023 14:36
FOTO | IGPF: Instruiri pe linia pregătirii fizice, intervenției profesionale, instrucției tragerii și acordării ajutorului paramedical

Pe parcursul săptămânii precedente, la Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei s-a desfășurat un curs de instruire a formatorilor pe linia de pregătire fizică, intervenție profesională, instrucție a tragerii și acordarea ajutorului paramedical, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Este un curs organizat la inițiativa Secției pregătire fizico-tactică a Direcției management resurse umane din cadrul Poliției de Frontieră, care va avea loc periodic și cu antrenarea a cât mai mulți angajați de la frontieră.

În rezultat, 18 polițiști și polițiste de frontieră au absolvit cu brio prima sesiune de instruire, urmând să disemineze cunoștințele și îndemânările acumulate colegilor din toate subdiviziunile de frontieră.

Totodată, prin prismă continuității, structura specializată a IGPF va cura pregătirea și formarea personalului, oferind suportul necesar la desfășurarea corectă a lecțiilor de către noi formatori în teritoriu. 

De punctat că Poliția de Frontieră își fortifică permanent acțiunile de promovare a sportului în rândul angajaților, astfel contribuind la menținerea sănătății și sporirea capacităților de intervenție în situații de risc.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
15,52
Cer acoperit de nori
Umiditate:42 %
Vint:5,14 m/s
Wed
10
Thu
12
Fri
13
Sat
12
Sun
16
Arhivă Radio Chișinău