FOTO | Flashmob: „Macaroane pentru Igor Dodon”

  • 12 Ianuarie 2017 16:22
FOTO | Flashmob: „Macaroane pentru Igor Dodon”

Un grup de tineri din cadrul Partidului Acțiune și Solidaritate au organizat un flashmob la sediul Reședinței de Stat, în semn de protest față de faptul că președintele Igor Dodon nu și-ar fi declarat toate veniturile și cheltuielile.

Tinerii au adus pungi cu paste făinoase, făcând referire la declarațiile pe care le-a făcut Igor Dodon în cadrul campaniei electorale, și pe care membrii PAS le-au calificat drept mincinoase. Ei l-au mai acuzat pe Igor Dodon că a mințit atunci când și-a declarat veniturile și cheltuielile pe care au cerut să le facă publice, amintind în context despre declarațiile lui anterioare precum că este ajutat de către părinți.

În replică, purtătorul de cuvânt al lui Igor Dodon, Ion Ceban, a declarat presei că președintele și-a declarat integral veniturile, în conformitate cu legea. El a subliniat că asemenea sesizări trebuie depuse la organele abilitate, în cazul în care există suspiciuni.

În declarația sa pentru anul 2015, Igor Dodon declara venituri totale din activitatea de deputat și din activitatea soției sale de peste 300 de mii de lei. În același timp, el deține o casă în sectorul Buiucani al capitalei, în valoare de peste 2 milioane de lei, pe care o achită în rate, având un împrumut în valoare de aproape 1,5 milioane de lei care urmează a fi întors până în 2028.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:3,09 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău