FOTO | Expoziția Brazilor de Crăciun

  • 26 Noiembrie 2016 08:41
FOTO | Expoziția Brazilor de Crăciun

Asociația K Lumea a inaugurat joi, 24 noiembrie, cea de-a patra ediție a Expoziției Brazilor de Crăciun. Expoziția va culmina pe 17 decembrie cu un Bal al Brazilor de Crăciun, ce va implica o licitație și desemnarea câștigătorilor.

Expoziția Brazilor de Crăciun este în esență un concurs de design pentru studenții de la arte. În acest an, și-au expus creațiile circa 50 de concurenți. Potrivit organizatorilor, vizitatorii pot participa la votarea „bradului” preferat, care ulterior câștigă premiul „Ales de Public”. Totodată, un juriu format din jurnaliști, artiști și designeri vor alege 10 finaliști care vor merge la licitația de la Balul Brazilor de Crăciun din decembrie.

Beneficiarii resurselor acumulate în cadrul evenimentului sunt autorii brazilor și proiectul Arterapia, al Asociației K Lumea.

Pe parcursul anterioarelor cinci ediții, echipa K Lumea a oferit șansa de a-și expune lucrările la peste 300 de tineri artiști. Aceștia s-au bucurat de primele aprecieri ale publicului, au prins la curaj, au început să creeze pe cont propriu, au câștigat premii financiare pentru achitarea studiilor și rechizitelor, au primit echipamente.


Expoziția poate fi vizitată la adresa str. Dosoftei 110, ap. 1-3, iar din 11 și până pe 17 decembrie, cei 10 brazi finaliști vor putea fi văzuți în holul Radisson Blu Hotel.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:0 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău