FOTO | Cum arăta Parisul după căderile de zăpadă neobișnuite

  • 07 Februarie 2018 21:54
FOTO | Cum arăta Parisul după căderile de zăpadă neobișnuite Sursa FOTO: Getti Images

Poliția a avertizat locuitorii din zona Parisului să își lase mașinile acasă miercuri, după depunerea unui strat de zăpadă de 7 -15 centimetri, informează DPA.

Căderile de zăpadă neobișnuite au condus la anularea tuturor serviciilor de autobuz din Paris și la unele anulări în rețeaua RER (Réseau Express Régional), însă metroul a continuat să opereze în regim normal, potrivit Digi24.

Sursa FOTO: Getti Images

În departamentul Yvelines din vestul Parisului, șoferii vehiculelor rămase blocate în zăpadă au fost direcționați spre adăposturi pe perioada nopții, a informat poliția.

Sursa FOTO: Getti Images

În departamentul Seine-et-Marne, la est de capitala franceză, autoritățile locale au declarat că 1.500 de vehicule grele cărora nu li s-a mai permis circulația din cauza căderilor de zăpadă au fost parcate în zone speciale.

Sursa FOTO: Getti Images

Serviciul meteorologic francez a înregistrat un strat de zăpadă de 15 centimetri la parcul Montsouris, la sud de capitală, și pe Aeroportul Paris-Orly, și de până la 20 de centimetri în unele zone din vestul capitalei, scrie Agerpres.

Deși se prognozează că ninsorile vor scădea în intensitate pe parcursul dimineții, în condițiile în care temperaturile rămân scăzute, zăpada depusă nu se va topi imediat, a precizat serviciul meteorologic.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,4
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău