FOTO | Circulația rutieră din 38 de localități râmâne blocată

  • 07 Ianuarie 2017 15:40
FOTO | Circulația rutieră din 38 de localități râmâne blocată

Circulația rutieră din 38 de localități râmâne la această oră blocată din cauza zăpezii și a viscolului puternic. 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Național de Patrulare, în continuare circulația se desfășoară în condiții de iarnă pe toate traseele naționale, care sunt accesibile.

Însă, unele localități din sudul țării și anume în raioanele Căușeni, Ștefan Vodă, Comrat, Cantemir, Ceadâr Lunga, Taraclia, Leova, Cahul și Vulcănești sunt blocate pentru circulația rutieră.

 La fața locului se află ofițerii de patrulare care activează intensiv și acționează pentru eficientizare traficului rutier și pentru acordarea ajutorului șoferilor și pasagerilor.

Totodată Inspectoratul Național de Patrulare anunță că ninsoarea și viscolul au fost cauza a peste 130 de accidente rutiere în ultimele 24 de ore, iar circa 250 de automobile au rămas blocate în nămeți.

Ofițerii de patrulare au intervenit în 277 de cazuri pentru a acorda ajutor participanților la trafic. Astfel, au fost deblocate din zăpadă mijloace de transport în care se aflau persoane și copii, au fost soluționate alte probleme tehnice cauzate de condițiile meteo nefavorabile.

De asemenea IGP sugerează conducătorilor auto să respecte indicațiile și recomandările Inspectoratului Național de Patrulare.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău