FOTO | Boxa wireless care costă cât o mașină nouă

  • 06 Decembrie 2016 09:30
FOTO | Boxa wireless care costă cât o mașină nouă

Lamborghini este un nume imens pe piața de mașini sport de lux, însă din când în când, compania realizează câte un parteneriat inedit pentru lansarea de produse electronice care să îi poarte logo-ul.

După laptop-urile ASUS ROG VX7 cu branding Lamborghini și smartphone-ul Tauri, vine boxa wireless EsaVox produsă de Ixoost, care costă cât o mașină nouă și vine echipată cu componente reale folosite în producția bolizilor din gama Aventador, scrie go4it.ro.

La exterior, Ixoost EsaVox adoptă designul pe care mașinile Lamborghini le folosesc pentru partea din spate, unde regăsim stopurile, motorul și evacuarea. Aceste trei elemente sunt reprezentate cu succes de țevile din partea de sus care seamănă cu ceea ce am găsi într-un motor de mașină, difuzoarele sunt realizate să semene cu stopurile de Lamborghini, iar în partea de jos, subwoofer-ul este aerisit iese prin patru țevi de eșapament reale, aceleași componente pe care compania le folosește pentru realizarea modelului Aventador LP760-2. Nu în ultimul rând, butonul On/Off este similar în design cu butonul de pornire al motorului de pe mașinile Lamborghini.

Performanța boxei EsaVox este de asemenea de lăudat, având în vedere că este echipată cu două tweetere de 1”, două difuzoare full-range de 6,5”, două woofere de 8” și un subwoofer de 15”. La capitolul conectivitate avem de a face cu Bluetooth 4.0 pentru redarea de pe orice dispozitiv fără a fi necesară conectarea fizică sau clasicele mufe RCA pentru surse „pe fir”. Păstrând tradiția Lamborghini, Ixoost oferă EsaVox în culorile negru, portocaliu, roșu și galben.

Prețul este însă „cireașa de pe tort”. Probabil că această boxă a fost realizată pentru a fi cumpărată alături de o mașină Lamborghini, întrucât prețul de 19.900 de euro îi va ține departe chiar și pe cei mai înfocați fani ai producătorului auto. Majoritatea celor intrigați de această boxă vor prefera probabil o mașină normală în schimbul acestei sume.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:60 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău