Fotbalistul moldovean Vitalie Damașcan a revenit acasă

  • 26 Martie 2020 18:07
Fotbalistul moldovean Vitalie Damașcan a revenit acasă

Atacantul moldovean Vitalie Damașcan (21 de ani) a revenit din campionatul Olandei (echipa Fortuna Sittard), întrerupt din cauza pandemiei Covid-19, acasă, la Soroca, relatează MOLDPRES cu referire la surse electronice.

”Practic, ziua întreagă mă aflu acasă, în sânul familiei. Vizionăm împreună multe filme. Țin mereu legătura cu coechipierii. Concomitent mă antrenez, conform posibilităților existente și recomandărilor antrenorilor clubului”, a declarat jucătorul.

Fotbalistul a adăugat că s-a pătruns, ca și majoritatea populației, de importanța respectării măsurilor impuse de situația creată în țară. ”Respect toate interdicțiile prevăzute de carantină. Este o responsabilitate ce revine tuturor. Mă delectez, în același timp, cu supele pregătite foarte gustos și mă strădui să evit dulciurile”, a mai spus jucătorul.

Vitalie Damașcan este împrumutat Fortunei de echipa italiană Torino FC, pentru care a semnat în 2018 un contract pe un termen de doi ani și jumătate. În 2017 a fost desemnat la ”Gala laureaților fotbalului moldovenesc” cel mai bun atacant și a devenit posesor a încă două trofee - cel mai bun golgheter și cel mai bun tânăr jucător. Tânărul performer are în palmares cu Sheriff două titluri de campion național (2016/2017, 2017) și deținător al Cupei Moldovei (2017). Pentru Sheriff a marcat 31 de goluri. Jucătorul și-a început cariera la Zimbru, pentru care a evoluat în anii 2015-2017.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:6,17 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău