Fotbal | Zlatan Ibrahimovic revine după aproape cinci ani la naționala Suediei

  • 16 Martie 2021 15:35
Fotbal | Zlatan Ibrahimovic revine după aproape cinci ani la naționala Suediei

Zlatan Ibrahimovic, fotbalistul de 39 de ani al lui AC Milan, revine după aproape cinci ani la reprezentativa Suediei, fiind convocat pentru meciurile de la sfârșitul lui martie din preliminariile Cupei Mondiale 2022, a indicat marți selecționerul Janne Andersson, potrivit presei internaționale.

Zlatan Ibrahimovic, care s-a retras de la națională după EURO 2016, este convocat pentru meciurile cu Georgia (25 martie) și Kosovo (28 martie), din preliminariile CM 2022, și pentru o întâlnire amicală împotriva Estoniei (31 martie).

"Întoarcerea lui Dumnezeu", a reacționat pe rețelele de socializare atacantul după anunțul făcut de Janne Andersson.

Fotbalistul cu 62 de goluri în 116 selecții la echipa națională a suferit o leziune musculară la sfârșitul lui februarie, dar speră să fie apt de joc pentru meciul de joi dintre AC Milan și Manchester United, una din fostele sale echipe, din returul optimilor de finală ale Europa League.

La sfârșitul anului trecut, Andersson a declarat că nu exclude revenirea la națională a lui Ibrahimovic, cu care avusese de curând o întâlnire, și a adăugat că va continua să discute cu acesta.

În noiembrie, Ibrahimovic a spus că îi lipsesc meciurile la prima reprezentativă, ceea a alimentat speculațiile despre iminenta sa revenire.

Suedia este calificată la EURO 2020, fiind repartizată în Grupa E, unde va întâlni Spania (14 iunie), Slovacia (18 iunie) și Polonia (23 iunie).

Sursa: AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:48 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
8
Fri
8
Sat
7
Sun
4
Arhivă Radio Chișinău