Fotbal | Zidane se va alătura conducerii lui Juventus Torino

  • 17 Iulie 2018 19:24
Fotbal | Zidane se va alătura conducerii lui Juventus Torino

Fostul mare internațional francez Zidane, până la sfârșitul sezonului trecut antrenor de succes al lui Real Madrid, va deveni din luna octombrie consilier sportiv al clubului italian Juventus Torino, a anunțat presa spaniolă de marți, citată de France Football.

În ciuda speculațiilor potrivit cărora Zidane este interesat de postul de selecționer al Franței, ziarul online Libertad Digital a scris că fostul câștigător al Balonului de Aur s-a apropiat mult de Juventus, după ce a demisionat la sfârșitul lui mai din postul de antrenor al lui Real.

Libertad Digital este la originea acestei informații, prin intermediul ziaristului său Juanma Rodriguez, care colaborează și cu cotidianul madrilen Marca. Acesta afirmă că francezul va deveni consilier sportiv al "Bătrânei Doamne", club la care a jucat între 1996 și 2001.

După ce a antrenat-o doi ani și jumătate pe Real, cu care a câștigat de trei ori consecutiv Liga Campionilor, Zidane l-ar putea reîntâlni la Juve pe Cristiano Ronaldo, fostul său jucător de la gruparea spaniolă. Ronaldo a semnat un contract pe patru ani cu campioana Italiei.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:2,06 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău