Fotbal: Weston McKennie, primul jucător american la Juventus

  • 30 August 2020 13:42
Fotbal: Weston McKennie, primul jucător american la Juventus

Weston McKennie, mijlocașul echipei germane de fotbal Schalke 04, a fost transferat la Juventus Torino și devine primul jucător american care va purta prestigiosul tricou "bianconero", a anunțat, sâmbătă seara, campioana en titre a Italiei, citată de AFP, preluat de Agerpres.

Internaționalul american (19 selecții, 6 goluri) a sosit joi seara la Torino pentru efectuarea vizitei medicale programată vineri, în ziua celei de-a 22-a aniversări.

Acordul încheiat cu Schalke 04 prevede un împrumut plătit, în valoare de 4,5 milioane euro, însoțit de o obligație de cumpărare dacă jucătorul atinge "anumite obiective sportive" în timpul sezonului, în valoare de 18,5 milioane euro ce ar urma să fie plătiți în trei tranșe, a indicat Juventus.

Această sumă ar putea fi majorată în timpul contractului jucătorului, în cazul atingerii "altor obiective sportive", "pentru o valoare ce nu va depăși 7 milioane de euro", a adăugat clubul italian.

McKennie, mijlocaș polivalent, a disputat 91 de meciuri în Bundesliga cu Schalke 04 de la debutul său în 2017, la vârsta de 18 ani.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
7,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău