Fotbal | Valencia și Chelsea, victorii în deplasare în sferturile Europa League

  • 12 Aprilie 2019 09:20
Fotbal | Valencia și Chelsea, victorii în deplasare în sferturile Europa League

Valencia și Chelsea au obținut victorii în deplasare, joi, în prima manșă a sferturilor de finală ale Europa League la fotbal, în timp ce Arsenal și Benfica s-au impus la diferență de două goluri în partidele de acasă.

Valencia a făcut un pas mare spre semifinale, prin victoria cu 3-1 pe terenul altei echipe spaniole, Villarreal. ''Liliecii'' au marcat golurile victoriei ăn timpul adițional, prin Daniel Wass și Goncalo Guedes.

Cele două echipe s-au întâlnit și în semifinalele ediției 2003/04. Câștigătoarea acestui duel o va înfrunta în semifinale pe Arsenal sau Napoli.

Chlesea a câștigat cu 1-0 la Praga în fața Slaviei, prin golul lui Marcos Alonso 86, din centrarea lui Willian. Acesta a avut o bară. Slavia, la care Alexandru Băluță nu a fost inclus în lot, a avut ocazii de gol prin Ibrahim Traore și Boril. În semifinale, învingătoarea dintre Chelsea și Slavia o va întâlni pe Benfica sau Eintracht.

Benfica a dispus de Eintracht cu 4-2, dar echipa din Frankfurt a jucat cea mai mare parte a meciului în zece oameni. Joao Felix a reușit un hat-trick pentru ''vulturi'', celălalt gol fiind realizat de Ruben Dias, în timp ce pentru oaspeți au înscris Jovic și Goncalo Paciencia.

Arsenal a întrecut-o pe Napoli cu 2-0, la oaspeți fundașul român Vlad Chiricheș fiind rezervă. Golul marcat de galezul Aaron Ramsey și autogolul lui Kalidou Koulibaly, la șutul lui Lucas Torreira, au făcut diferența. Napoli nu a câștigat niciodată în Anglia, în opt partide (două egaluri, șase eșecuri).

Rezultate:
Arsenal Londra - SSC Napoli 2-0
Au marcat: Aaron Ramsey 15, Kalidou Koulibaly 25 (autogol).

Benfica Lisabona - Eintracht Frankfurt 4-2
Au marcat: Joao Felix 21 - penalty, 43, 54, Ruben Dias 50, respectiv Luka Jovic 40, Goncalo Paciencia 72.
Cartonaș roșu: Evan Ndicka (Eintracht) 20.

Slavia Praga - Chelsea Londra 0-1
A marcat: Marcos Alonso 86.

Villarreal - Valencia CF 1-3
Au marcat: Santi Cazorla 36 - penalty, respectiv Goncalo Guedes 6, 90+3, Daniel Wass 90+1.
Daniel Parejo (Valencia) a ratat un penalty în min. 6.

Partidele din manșa secundă vor avea loc pe 18 aprilie.

sursa: AGERPRES

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
22,24
Nori împrăștiați
Umiditate:49 %
Vint:3,6 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău