Fotbal | Ronaldo, solidar cu jucătorii clubului Sporting Lisabona după agresiunile comise de suporteri

  • 23 Mai 2018 11:15
Fotbal | Ronaldo, solidar cu jucătorii clubului Sporting Lisabona după agresiunile comise de suporteri

Internaționalul portughez Cristiano Ronaldo s-a declarat solidar, marți, cu jucătorii clubului Sporting Lisabona, echipa sa de debut, care traversează o criză fără precedent după agresiunea violentă de săptămâna comisă asupra lor la Academia clubului, informează AFP.

"Eu sunt alături de ei la sută la sută", a declarat jucătorul pentru postul public portughez RTP.

"Este o situație frustrantă. Eu trebuie să rămân alături de jucători și de antrenor. Noi facem aceeași meserie", a adăugat jucătorul, care și-a petrecut întreaga adolescență la Sporting Lisabona înainte de a pleca de la echipă la 18 ani.

Atacantul-vedetă al clubului Real Madrid nu a dorit însă să dea sfaturi jucătorilor lusitani, apreciind că nu este "persoana cea mai potrivită pentru a o face". "Fiecare ia decizia sale și trebuie respectate", a afirmat el.

Jucătorii și echipa tehnică a lui Sporting au fost ținta unor atacuri violente din partea unui grup de suporteri cu cagule, care au invadat terenul de antrenament al clubului din Alcochete, de la periferia Lisabonei.

După ce au forțat intrarea în baza sportivă, ei au avariat vestiarele, au brutalizat personalul clubului și au agresat antrenori și jucători. În total, 23 de persoane au fost arestate după incidente și anchetate. Instanța a decis să-i plaseze în detenție provizorie.

Incidentele au survenit înaintea debutului primului antrenament pentru finala Cupei Portugaliei, care s-a disputat duminica trecută, și pe care Sporting a pierdut-o în fața lui Desportivo das Aves (1-2). 

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:1,54 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău