Fotbal - Real Madrid: ''Este absurd să se creadă că nu vom fi în Liga Campionilor în sezonul viitor'' (Zidane)

  • 26 Aprilie 2021 18:47
Fotbal - Real Madrid: ''Este absurd să se creadă că nu vom fi în Liga Campionilor în sezonul viitor'' (Zidane)

"Este absurd să se creadă că nu vom fi în Liga Campionilor în sezonul viitor", a declarat luni antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, întrebat, într-o conferință de presă, despre posibila excludere a echipei sale din ediția următoare a acestei competiții, din cauza implicării în proiectul Super Ligii, transmite EFE, prleuat de Agerpres.

Zidane a asigurat că nu se teme de represalii din partea UEFA și că are încredere totală în arbitraj. De asemenea, el le-a cerut jucătorilor lui să se gândească doar la meciul de marți cu Chelsea, de la Madrid, din manșa întâi a semifinalelor Ligii Campionilor.

"În cele din urmă totul depinde de teren. Arbitrul își va face treaba de obicei, iar noi trebuie să ne gândim doar să jucăm fotbal. Dacă ne gândim la tot ce se spune, ne vom face rău", a spus tehnicianul francez, care a adăugat că echipa sa nu va alege Liga Campionilor în dauna campionatului.

După ce nu a reușit decât o remiză albă în ultima etapă împotriva lui Betis Sevilla, la Madrid, Real este pe locul 2 în La liga, la 2 puncte de liderul Atletico Madrid, când au rămas cinci etape. FC Barcelona este la egalitate de puncte cu Real, însă are un meci mai puțin disputat.

Președintele lui Real Florentino Perez, este unul dintre principalii inițiatori ai proiectului Super Ligii, alături de omologul său de la Juventus Torino, Andrea Agnelli.

Sursa:Agerpres

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:1,54 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău