Fotbal | Președintele clubului Inter Milano le-a cerut jucătorilor să renunțe la salariul pe două luni

  • 11 Mai 2021 17:25
Fotbal | Președintele clubului Inter Milano le-a cerut jucătorilor să renunțe la salariul pe două luni

Președintele clubului italian de fotbal Inter Milano, Steven Zhang, le-a cerut luni jucătorilor săi să renunțe la salariul lor pe două luni, din cauza crizei economice, anunță cotidianul Gazzetta dello Sport.

Inter, care a cucerit recent titlul de campioană în Serie A, a înregistrat pierderi de peste 100 milioane de euro în sezonul trecut, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Zhang dorește ca fiecare dintre fotbaliștii lui Inter și membrii staff-ului tehnic să renunțe la salariul pe două luni, care nu a fost încă plătit, ceea ce ar reprezenta o sumă de aproximativ 25 milioane euro brut.

Clubul milanez trebuie să obțină rapid o reducere a masei salariale de circa 15%, achitând totodată sumele datorate până la 31 mai, pentru a respecta cerințele federației, precizează publicația sportivă italiană.

În cazul unui refuz al jucătorilor, președintele lui Inter va trece la planul B, care se bazează pe o modificare a contractelor individuale, în vederea unei micșorări a notei de plată până la finele lunii iunie, permițându-le totodată jucătorilor să încaseze sumele datorate, adaugă Gazzetta dello Sport.

Sursa: AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău