Fotbal/Coronavirus: Real Madrid a revenit la antrenamente ca echipă după 81 de zile

  • 01 Iunie 2020 17:13
Fotbal/Coronavirus: Real Madrid a revenit la antrenamente ca echipă după 81 de zile

Real Madrid s-a întors la antrenamente ca echipă la baza sa sportivă după o pauză de 81 de zile, datorată pandemiei de coronavirus, care a determinat întreruperea campionatului de fotbal pe data de 12 martie, informează agenția EFE, preluat de Agerpres.

Antrenorul Zinedine Zidane a putut conta pe toți jucătorii disponibili în același grup la revenirea la antrenamente după weekend-ul liber. Real Madrid își cunoaște deja data revenirii oficiale în competiție, duminică 14 iunie, iar tehnicianul madrilenilor are la dispoziție două săptămâni pentru a-i pune la punct pe jucători.

Meciul cu Eibar, corespondent etapei cu numărul 28 din Primera Division, se afla în pregătire de Real Madrid din 11 martie, ultima zi în care lotul madrilen s-a mai putut antrena la comun, înainte de declanșarea măsurilor de izolare la domiciliu pentru limitarea propagării Covid-19.

După suspendarea campionatului spaniol, pe 12 martie, din cauza pandemiei de coronavirus, cluburile din La Liga au reluat antrenamentele individuale începând cu 8 mai, cu maximum șase jucători simultan pe teren și cu respectarea draconică a regulilor.

La Liga a fost suspendată când mai erau de jucat 11 etape. În clasament, pe primul loc este FC Barcelona, cu un avans de doar două puncte față de Real Madrid.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:2,57 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău