Fotbal - CM 2018 | Pele și-a anulat călătoria în Rusia, iar prezența sa la ceremonia de deschidere este incertă

  • 11 Iunie 2018 17:40
Fotbal - CM 2018 | Pele și-a anulat călătoria în Rusia, iar prezența sa la ceremonia de deschidere este incertă

Legenda fotbalului brazilian Edson Arantes do Nascimento, cunoscut mai bine sub numele de Pele, și-a anulat călătoria în Rusia, pe care urma să o efectueze duminică, pentru a susține o conferință la cea mai importantă universitate din această țară, punând sub semnul întrebării prezența sa la partida de deschidere a Cupei Mondiale 2018, informează agenția EFE.

"Pele nu va veni (la universitate), pentru că se simte rău. Are probleme la picioare. Până marți se va dedice dacă va asista, în final, la deschiderea Cupei Mondiale", a declarat purtătorul său de cuvânt, citat de presa braziliană.

În vârstă de 77 ani, Pele a cucerit de trei ori în cariera sa titlul de campion al lumii cu Selecao. Brazilianul, care se bucură de admirația președintelui rus Vladimir Putin, este este unul dintre invitații principali la ceremonia care va avea loc joi, 14 iunie, pe stadionul Lujniki din Moscova, înaintea meciului de deschidere dintre Rusia și Arabia Saudită.

În ultimii ani, fostul decar al naționalei Braziliei a fost supus mai multor operații la coloana vertebrală, femur și menisc, care l-au obligat să-și reducă aparițiile publice.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:2,06 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău