Fotbal - CM 2018 | Maradona se oferă să antreneze gratis selecționata Argentinei

  • 03 Iulie 2018 15:51
Fotbal - CM 2018 | Maradona se oferă să antreneze gratis selecționata Argentinei

Legendarul Diego Maradona s-a oferit să antreneze gratis selecționata Argentinei, eliminată de Franța (3-4) în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, la 8 ani după ce primul său mandat s-a încheiat cu un eșec, relatează Reuters.

Maradona, prezent la meciul Argentinei de la Kazan din optimi, a fost întrebat dacă ar mai fi tentat să fie selecționer, deși Jorge Sampaoli are contract până în 2022.

''Da și aș face-o gratis. Nu aș cere nimic în schimb. Lumea crede că sunt fericit, dar inima mea este grea. Mă simt cu adevărat rău când tot ce s-a construit cu atât de mult efort s-a năruit așa ușor'', a declarat Maradona, la o emisiune a televiziunii venezuelene.

Fostul jucător al echipelor Boca Juniors, Barcelona și Napoli a antrenat Argentina cu care s-a calificat la CM 2010, când sud-americanii au pierdut în sferturi în fața Germaniei (0-4).

De atunci, campionul mondial din 1986 a mai antrenat doar două echipe de club din Emiratele Arabe Unite. El a fost prezent în tribună la toate meciurile Argentinei și a făcut deliciul telespectatorilor cu reacțiile sale din timpul jocurilor.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
22,24
Câțiva nori
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău