Fotbal - CM 2018 | ''Neymar nu este un extraterestru'', a afirmat fostul campion mondial brazilian Rai

  • 26 Iunie 2018 19:52
Fotbal - CM 2018 | ''Neymar nu este un extraterestru'', a afirmat fostul campion mondial brazilian Rai

Fostul fotbalist Rai, campion mondial în 1994 cu echipa Braziliei, consideră că presiunea din jurul starului "Selecao", Neymar, care a izbucnit în lacrimi după victoria cu Costa Rica, de la Cupa Mondială din Rusia, este la "limita inumanului", iar atacantul "nu este un extraterestru, ci o ființă umană", informează AFP.

Fostul număr 10 al clubului Paris Saint-Germain, director sportiv al clubului brazilian Sao Paulo și responsabil al asociației Gol de Letra, care anul acesta împlinește 20 de ani, consideră că dacă Brazilia va crește în forță contra Serbiei, miercuri, iar "acest lucru ar putea confirma că va fi una dintre favoritele la titlu".

"Brazilia este o super echipă, nu există îndoială. Ea a fost un pic tensionată de la primul meci (cu Elveția, 1-1). A fost un pic mai bine la meciul al doilea (2-0 cu Costa Rica), dar eu cred că echipa nu s-a adunat suficient pentru a-și arăta talentul și capacitățile. Dacă vom continua să creștem (cu Serbia), acest lucru poate confirma că Brazilia va fi una din favoritele la titlu", a spus Rai.

"Eu am devenit campion mondial în 1994, dar erau alte vremuri. Eu cred că Neymar își construiește propria istorie la PSG și sper că va merge foarte departe cu acest club. El are un real potențial pentru asta, dar ar fi foarte important să avem un campion mondial la Paris. Sper că Neymar va fi, dar sunt și alți jucători ai clubului care pot fi (Thiago Silva, Marquinhos). Pentru a deveni campioană mondială, echipa Braziliei nu trebuie să depindă de Neymar. Mai există Coutinho, Willian, Firmino, fără a mai vorbi de Marcelo. Sunt jucători de înaltă clasă. Dacă vrem să fim campioni mondiali, trebuie ca acești jucători să fie și ei importanți", a adăugat fostul campion mondial de la CM 1994 din SUA, unde Brazilia a trecut de Italia în finală cu 3-2 la loviturile de departajare.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,63
Cer fragmentat
Umiditate:94 %
Vint:0,51 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău