Fotbal: Chelsea, ținută în șah de Southampton în Premier League

  • 20 Februarie 2021 18:25
Fotbal: Chelsea, ținută în șah de Southampton în Premier League

Echipa Chelsea Londra a ratat ocazia de a se apropia de podiumul campionatului de fotbal al Angliei, obținând doar un rezultat de egalitate, 1-1, pe terenul formației Southampton, sâmbătă, în cadrul etapei a 25-a din Premier League, scrie AGERPRES.

Gazdele au deschis scorul în prima repriză (33), prin japonezul Takumi Minamino, împrumutat de la FC Liverpool, însă londonezii au restabilit egalitatea după pauză, prin Mason Mount, care a transformat un penalty în minutul 54.

Chelsea, neînvinsă de la sosirea antrenorului Thomas Tuchel, va disputa următorul său meci marți, pe Arena Națională din București, împotriva formației spaniole Atletico Madrid, în cadrul primei prima manșe a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Jocul va avea loc fără spectatori, de la ora 22:00 (ora României).

Gruparea londoneză a pierdut două puncte prețioase pe St Mary's Stadium, unde un succes i-ar fi permis să-și consolideze poziția a patra în clasament și să revină la un singur punct de Leicester City, ocupanta locului al treilea, care va juca duminică în deplasare cu Aston Villa.

Pentru Southampton, care venea după șase înfrângeri consecutive în campionat, remiza cu Chelsea îi permite să se stabilizeze pe poziția a 13-a, la 11 puncte de zona retrogradării.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri România-Actualități
Meteo Chișinău
22,24
Câțiva nori
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău