Fotbal | Bayern Munchen renunță la Robert Lewandowski doar pentru 200 milioane euro

  • 06 Iunie 2018 15:54
Fotbal | Bayern Munchen renunță la Robert Lewandowski doar pentru 200 milioane euro

Clubul german de fotbal Bayern Munchen a anunțat că va negocia un posibil transfer al atacantului polonez Robert Lewandowski doar pentru oferte de 200 milioane de euro, relatează revista Sport Bild.

Pentru o sumă inferioară, campioana Germaniei nu va lua în considerare nicio ofertă și nici nu se va deranja să-i răspundă la telefon impresarului atacantului polonez, israelianul Pini Zahavi.

Zahavi a devenit agentul lui Lewandowski în februarie și misiunea lui este să găsească o cale de plecare de la Bayern, de care polonezul este legat prin contract până în 2021, fără clauză de reziliere. Agentul a deschis deja discuții cu Manchester United, PSG și Chelsea.

Fostul antrenor al lui Lewandowski la Lech Poznan, Franciszek Smuda, a declarat pentru Sport Bild că golgheterul polonez are șanse mari de a continua la campioana Germaniei: ''Dacă Bayern face în vară 1-2 transferuri de calibru va face totul pentru a câștiga Liga Campionilor. La Munchen, Robert are mai multe șanse de succes decât la Madrid sau în altă parte. Lui Real Madrid îi va fi dificil să-și depășească propriile succese, iar la PSG milioanele nu ajută la nimic. Poate fi înțeles doar un transfer la una dintre cele două echipe din Manchester. Dar cred că Bayern este prima lui opțiune''. 

Sursa: Agerpres

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
4,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău