Fotbal: Antrenorul Erik ten Hag și-a prelungit contractul cu Ajax Amsterdam până în 2023

  • 30 Aprilie 2021 15:47
Fotbal: Antrenorul Erik ten Hag și-a prelungit contractul cu Ajax Amsterdam până în 2023

Antrenorul Erik ten Hag și-a prelungit contractul cu echipa fanion a fotbalului olandez, Ajax Amsterdam, până în 2023, a anunțat gruparea "lăncierilor" într-un comunicat postat pe site-ul său oficial, informează AFP, preluat de Agerpres.

Ten Hag, în vârstă de 51 ani, este antrenor principal la Ajax începând din 2017. Sub comanda sa, clubul din Amsterdam a cucerit un titlu de campion și o cupă națională.

În 2019, el a condus-o pe Ajax până în semifinalele Ligii Campionilor, unde olandezii au fost eliminați greu de englezii de la Tottenham Hotspur.

Clubul din Amsterdam este pe punctul de a realiza dubla campionat-cupă în acest sezon. Duminica trecută, Ajax a învins-o cu 2-1 pe Vitesse Arnhem în finala Cupei Olandei, iar pentru câștigarea titlului național, al 35-lea din istoria sa, mai are nevoie de un singur punct, pe care îl poate obține în acest weekend, pe teren propriu, în fața modestei FC Emmen.

Această prelungire de contract pune capăt zvonurilor privind plecarea lui Erik ten Hag după finalul acestui sezon, la Borussia Dortmund sau Tottenham Hotspur.

Conform agenției ANP, tehnicianul batav a primit asigurări din partea conducerii clubului Ajax că va fi păstrat actualul lot de jucători și în sezonul viitor, urmând să fie aduse totodată întăriri pe anumite posturi.

"Sunt foarte fericit la Amsterdam. Obiectivul pentru viitoarele sezoane este de a rivaliza cu cele mai bune cluburi europene", a comentat Erik ten Hag pe site-ul oficial al clubului.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
19,4
Nori împrăștiați
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău