Fotbal | A murit, la doar 31 de ani, căpitanul Fiorentinei, Davide Astori. Meciul Udinese-Fiorentina, amânat

  • 04 Martie 2018 16:53
Fotbal | A murit, la doar 31 de ani, căpitanul Fiorentinei, Davide Astori. Meciul Udinese-Fiorentina, amânat

Fundașul internațional italian Davide Astori, căpitanul echipei Fiorentina, în vârstă de 31 de ani, a decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică la un hotel din Udine, unde echipa sa urma să joace duminică în Serie A, a anunțat clubul florentin de fotbal, citat de AFP.

"Fiorentina este profund bulversată să anunțe decesul căpitanuluii Davide Astori după ce i s-a făcut rău subit", a scris Fiorentina pe contul său de Twitter.

Contactat de presă, un purtător de cuvânt al echipei, la care a jucat până de curând și mijlocașul Ianis Hagi, a explicat că nu poate da explicații privind decesul jucătorului, așteptându-se o autopsie. Presa face referire la un stop cardiac în timpul nopții.

Meciul Udinese - Fiorentina, programat duminică, a fost amânat pentru o dată ulterioară.

De asemenea, meciul Genoa - Cagliari, prevăzut mai devreme, a fost amânat. Decesul lui Astori a fost anunțat pe ecranele stadionului, iar mai mulți jucători, aflați la încălzire, au părăsit terenul către vestiare.

Format la AC Milan, Astori a purtat tricourile echipelor Cagliari și AS Roma înainte de a se transfera la Fiorentina în 2015. El a jucat de 14 ori și pentru Italia. Era tatăl unei fetițe de patru ani.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:89 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău