Fostul șef al Direcției generale de detenție a ANP a fost numit de viceprim-ministrul Spînu director adjunct al ANTA (ZdG)

  • 14 Septembrie 2021 11:34
Fostul șef al Direcției generale de detenție a ANP a fost numit de viceprim-ministrul Spînu director adjunct al ANTA (ZdG)

Fostul șef al Direcției generale de detenție a Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), Sergiu Cecoi, a fost numit în funcția de director adjunct al Agenției Naționale Transport Auto (ANTA). Sergiu Cecoi a fost numit în această funcție la propunerea viceprim-ministrului, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.

Într-un comentariu pentru Ziarul de Gardă, Andrei Spînu, viceprim-ministrul, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, ne-a comunicat că numirea lui Cecoi în funcția de director adjunct al ANTA a fost făcută la propunerea sa și are drept scop „lupta împotriva corupției”.

Solicitat de ZdG, Cecoi ne-a comunicat că la 8 septembrie a plecat de la ANP, iar după două zile a fost angajat la ANTA, de către responsabili din cadrul Ministerului Infrastructurii.

Potrivit Anticoruptie.md, anterior, Sergiu Cecoi, a ocupat funcția de șef al Direcției protecție internă a ANP. 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău