Fostul Președinte al Bulgariei, Rosen Plevneliev, în vizită la Chișinău

  • 14 Noiembrie 2016 15:05
Fostul Președinte al Bulgariei, Rosen Plevneliev, în vizită la Chișinău

În perioada 15-16 noiembrie curent, Președintele Republicii Bulgaria, E.S. Rosen PLEVNELIEV va întreprinde o vizită de lucru în Republica Moldova. Pe parcursul celor două zile, Inspectoratul Național de Patrulare va asigura ordinea publică și securitatea circulației rutiere în timpul vizitei de lucru a înaltului oaspete.

Ofițerii de patrulare vor asigura siguranța traficului rutier, circulația rutieră fiind restricționată pe traseele de deplasare și redirecționată pe străzile adiacente acestora, iar la intersecțiile din capitală va fi prezent cîte un echipaj de patrulare, pentru prevenirea și contracararea posibilelor încălcări ale ordinii de drept.

În context, Inspectoratul Național de Patrulare solicită șoferilor ca în această perioadă, să evite pe cît posibil centrul capitalei și să manifeste toleranță față de deplasarea delegației, să respecte regulile de circulație și semnalele impuse de agenții de circulație pentru a evita eventualele ambuteiaje.

Candidatul opoziției socialiste din Bulgaria, Rumen Radev a câștigat alegerile prezidențiale de ieri cu o diferență de aproximativ 23 de procente față de reprezentanta puterii, Țețka Țaceva, potrivit rezultatelor oficiale parțiale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău