Fostul polițist Vladislav Corcodel, învinuit într-un dosar de luare de mită de 50.000 de euro, a fost scos de sub urmărire penală (Anticoruptie)

  • 08 Mai 2021 16:58
Fostul polițist Vladislav Corcodel, învinuit într-un dosar de luare de mită de 50.000 de euro, a fost scos de sub urmărire penală (Anticoruptie)

Procuratura Generală l-a scos de sub urmărire penală pe fostul polițist Vladislav Corcodel, învinuit într-un dosar de luare de mită de 50.000 de euro pentru mușamalizarea unui dosar de contrabandă. Decizia vine după 4,5 ani de la intentarea dosarului. Procuratura a dispus scoaterea imobilelor de sub sechestru și restituirea bunurilor, obiecte de preț și bijuterii din metale prețioase, precum și banii ridicați în urma perchezițiilor de la domiciliul lui Corcodel, informează Anticoruptie.md.

În ordonanța de scoatere de sub urmărire penală, semnată de procuroprul Vladislav Căruceru, se precizează că dosarul intentat pe numele lui Corcodel a fost fabricat de către Procuratura Anticorupție pentru ca acesta să fie înlăturat  de la investigarea unei secheme de contrabandă transfrontalieră cu țigări, în care ar fi fost implecate firma Șerif din Tiraspol și Combinatul de Tutun din Chișinău. Conform documentului, după înlăturarea lui Corcodel de la investigații, mai multe persoane implicate au fost scoase de sub urmărire penală.

Citiți continuarea pe Anticoruptie.md

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
13,24
Câțiva nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău