Fostul avocat al lui Vlad Filat: Plahotniuc îi promitea lui Filat că-l va scoate din pușcărie. Ei au rămas prieteni până-n ultima clipă (ZdG)

  • 24 Septembrie 08:37
Fostul avocat al lui Vlad Filat: Plahotniuc îi promitea lui Filat că-l va scoate din pușcărie. Ei au rămas prieteni până-n ultima clipă (ZdG)

Igor Popa, fostul avocat al lui Vlad Filat susține că Vladimir Plahotniuc și Vlad Filat țin până în ziua de astăzi legătura și vorbesc la telefon. Totodată, Popa mai susține că Plahotniuc, ar fi avut grijă ca Filat să petreacă cu prietenii și să primească cadouri de sărbători în schimbul tăcerii. Declarații au fost făcute în cadrul talk-showului „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, scrie Ziarul de Gardă.

„Plahotniuc și-a dorit un lucru, ca Filat să nu vorbească, să-l țină acolo izolat în celulă să tacă și asta s-a întâmplat. Filat a acceptat un deal(eng:înțelegere) cu Plahotniuc, a avut condiții foarte bune în celula sa. Pe mine mă trimiteau să vorbesc doar dacă era cazul, în rest ei vorbeau la telefon și Plahotniuc îi promitea lui Filat că-l va scoate din pușcărie. Ei au rămas prieteni până-n ultima clipă.

(…)Filat povestea că Plahotniuc într-o seară i-a făcut o masă copioasă cu șampanie și cu prieteni, s-a îmbătat și nu ajungea până la celulă. Altă dată îmi povestea că i-a trimis cadouri de Crăciun. Filat și Plahotniuc sunt un întreg. Acești doi complici în jaful bancar, cooperează până în ziua de astăzi și vorbesc la telefon până acum. Comunicarea între Filat și Plahotniuc a fost regulată”,
 a declarat Igor Popa în cadrul talk-showului „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Tot în în cadrul Talk-showului, avocatul Igor Popa a declarat că fostul lider al Partidului Democrat din Moldova(PDM), Vladimir Plahotniuc este acum cercetat în Statele Unite ale Americii pentru spălare de bani.

Citiți continuarea materialului pe site-ul ZdG.MD

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
12
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:3,1 m/s
Tue
17
Wed
15
Thu
14
Fri
11
Sat
9

Curs oficial BNM 22 August 2020

MDL RATĂ TREND
EUR 19.6967 -0.0000
USD 16.6356 -0.0000
RON 4.0711 -0.0000
UAH 0.6064 -0.0000
RUB 0.2255 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău