Fosta primă doamnă a Americii, Michelle Obama, își lansează cartea autobigrafică ”Povestea mea”. Cartea este disponibilă în România, cu precomandă

  • 15 Septembrie 2018 20:20
Fosta primă doamnă a Americii, Michelle Obama, își lansează cartea autobigrafică ”Povestea mea”. Cartea este disponibilă în România, cu precomandă

Michelle Obama, fosta primă doamnă a Americii, a anunțat recent că a terminat cartea ”Becoming” (Povestea mea). Volumul autobiografic ar urma să fie lansat oficial pe 13 noiembrie, când Michelle Obama va porni într-un turneu de prezentare a cărții. 

Anunțul a fost făcut de fosta primă doamnă într-o înregistrare video pe care a făcut-o singură, în biroul ei, și pe care a postat-o pe twitter. 

Michelle Obama mărturisește că are emoții în legătură cu modul în care va fi primită cartea tocmai pentru că, spune ea, este o confesiune foarte sinceră. 

De asemenea, ea afirmă că este nerăbdătoare să-și împărtășească povestea cu cititorii, în cadrul turneului de lansare, și așteaptă să audă și poveștile acestora. 

”Am terminat cartea! Am învățat multe despre mine însămi și aș vrea să împărtășesc povestea mea - simplitatea, greșelile, răsturnările nebunești de situații- în turneul de lansare, începând cu 13 noiembrie, la Chicago”, a scris ea pe twitter. 

Cartea este deja disponibilă și în România cu precomandă, la Editura Litera, precizează HotNews.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău