Forțele de ordine ar trebui să prevină eventuale ciocniri între comuniști și veterani

  • 15 Martie 2012 21:37
Forțele de ordine ar trebui să prevină eventuale ciocniri între comuniști și veterani

Forțele de ordine ar trebui să fie pregătite să prevină vineri, 16 martie, eventuale ciocniri între adepții comuniștilor și asociațiile de veterani care vor manifesta în susținerea alegerii președintelui, consideră politologul Corneliu Ciurea. El a subliniat în emisiunea Ora de vârf de la Radio Chișinău că PCRM-ul nu mai este un partid revoluționar care ar putea…

Forțele de ordine ar trebui să fie pregătite să prevină vineri, 16 martie, eventuale ciocniri între adepții comuniștilor și asociațiile de veterani care vor manifesta în susținerea alegerii președintelui, consideră politologul Corneliu Ciurea. El a subliniat în emisiunea Ora de vârf de la Radio Chișinău că PCRM-ul nu mai este un partid revoluționar care ar putea organiza manifestări ample de masă.

Audio: Politologul Corneliu Ciurea

Potrivit comentatorului Vasile Croitoru, organizatorii protestelor sunt responsabili de mesajele pe care le vor promova în timpul manifestațiilor.

Audio: Comentatorul Vasile Croitoru

Purtătorul de cuvânt al Ministrului de Interne, Eugen Onică a evitat să precizeze câți polițiști vor fi mobilizați vineri pentru a asigura ordinea publică, însă a menționat că numărul acestora va fi suficient pentru exclude dezordinile.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:1,54 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău