Forțe antitero vor asigura securitatea la meciul de debut al lui Cristiano Ronaldo

  • 15 August 2018 19:58
Forțe antitero vor asigura securitatea la meciul de debut al lui Cristiano Ronaldo

Forțe speciale antitero vor asigura securitatea la meciul de debut al fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo în Serie A, în care formația sa Juventus Torino va întâlni, în deplasare, echipa Chievo Verona, scrie Agerpres.

„Forțe speciale antitero vor fi dislocate sâmbătă la meciul Chievo - Juventus, un eveniment cu importanță globală", a declarat, miercuri, viceprefectul orașului Verona, Angelo Sidoti, citat de publicația Tutto Sport, făcând referire la debutul lui Cristiano Ronaldo în campionatul italian.

La partida programată pe Stadionul "Marc'Antonio Bentegodi" din Verona sunt așteptați să asiste fani din întreaga lume ai fotbalistului portughez, dar și câteva sute de ziariști, iar riscul unui atentat terorist este destul de ridicat. De asemenea, organizatorii estimează că în tribune se vor afla peste 30.000 de spectatori.

Interesul major pentru această partidă a făcut ca autoritățile locale să ia măsuri speciale privind circulația în Verona. "Ne așteptăm la blocaje de circulație, de aceea am stabilit anumite restricții în intervalul orar în care se va desfășura partida. În plus, în zona stadionului va fi permis accesul doar până la ocuparea locurilor de parcare disponibile", a explicat Sidoti, care a adăugat că asemenea măsuri de securitate nu au fost luate niciodată în orașul Verona.

Jucătorul Cristiano Ronaldo (33 ani) s-a despărțit în această vară de Real Madrid după nouă sezoane și s-a transferat la Juventus Torino în schimbul a 112 milioane de euro.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău