Ford majorează producția în Germania

  • 16 Ianuarie 2015 15:34

Deși al doilea mare producător auto american, Ford Motor, încă se confruntă cu dificultăți din cauza redresării lente a Europei, unde înregistrează pierderi, cererea a determinat compania să majoreze producția la fabricile din Saarlouis și Koln, în Germania.Începând de săptămâna viitoare, Ford va majora producția modelelor Focus, C-Max și Grand C-Max…

Deși al doilea mare producător auto american, Ford Motor, încă se confruntă cu dificultăți din cauza redresării lente a Europei, unde înregistrează pierderi, cererea a determinat compania să majoreze producția la fabricile din Saarlouis și Koln, în Germania.

Începând de săptămâna viitoare, Ford va majora producția modelelor Focus, C-Max și Grand C-Max la Saarlouis până la 1.770 de unități, o creștere de 240 de vehicule pe zi.

Restilizatul Focus, Fiesta și autoutilitara C-Max sunt cele mai bine vândute modele Ford din Europa.

Și fabrica din Koln urmează să majoreze în februarie producția modelului Fiesta cu 300 de unități pe zi, la 1.850 de vehicule.

Anul trecut, Ford a anunțat că vrea să-și sporească vânzările pe piața europeană cu 7,3%, deși cota de piață a companiei americane a urcat sub un punct procentual.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
22,24
Câțiva nori
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău