FLASH | Vlad Țurcanu - candidatul PUN la alegerile parlamentare noi din circumscripția nr.38, Hâncești

  • 17 Ianuarie 2020 10:04
FLASH | Vlad Țurcanu - candidatul PUN la alegerile parlamentare noi din circumscripția nr.38, Hâncești

Partidul Unității Naționale l-a desemnat pe prim-vicepreședintele formațiunii, Vlad Țurcanu, în calitate de candidat pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția uninominală Hâncești, care vor avea loc la 15 martie.

Alegerile din această circumscripție vor fi un prim test pentru partidul reorganizat, a declarat liderul PUN, Octavian Țîcu.

Este o circumscripție românească, alcătuită din cetățeni care simt și gândesc românește și noi avem așteptări foarte mari de la această circumscripție care va fi pentru noi toți un prim test al partidului reorganizat”, a declarat liderul PUN, Octavian Țîcu.

Vlad Țurcanu a declarat că în pofida mai multor proiecte implementate la Hâncești în ultimii ani, inclusiv finanțate de România, mai există multe dezechilibre între localități, astfel că această circumscripție are nevoie de o voce în Parlament care să-i reprezinte locuitorii. „În următoarele 2 luni voi cutreiera cele 40 de localități dintre care un municipiu, pentru ca această circumscripție să aibă o voce în Parlament care să-i reprezinte pe oamenii de acolo”, a declarat Țurcanu.

Amintim că în circumscripția uninominală 38 Hâncești vor avea loc alegeri parlamentare noi după ce deputatul PDM ales la 24 februarie 2019, Alexandru Botnari, a renunțat la mandat, revenind la funcția de primar al municipiului Hâncești.

Jurnalistul și fostul consilier prezidențial Vlad Țurcanu a renunțat recent la funcția de președinte al Partidului Popular Românesc pentru a se alătura echipei lui Octavian Țîcu, fiind ales prim-vicepreședinte al PUN.

 

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
7,74
Cer fragmentat
Umiditate:89 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău