Două decese din cauza COVID-19 în R.Moldova înregistrate în ultimele 24 de ore. DETALII

  • 03 Aprilie 2020 18:56
Două decese din cauza COVID-19 în R.Moldova înregistrate în ultimele 24 de ore. DETALII

Încă două decese din cauza COVID-19 în R.Moldova în ultimele 24 de ore. Astfel, persoane s-au stins din viață din cauza noului coronavirus. Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu după ședința Centrului Unic de Comandă.

Medicul  de la Substația Medicală Urgentă din Soroca, care a decedat, suferea de insuficiență cardiacă, hieprtensiune, diabet zaharat. O altă victimă avea 67 de ani și a fost internată la Institutul de medicină urgentă la 1 aprilie, suferind de hepatită cronică, boală cronică renală. 

Menționăm că în ultimele 24 de ore au fost investigate 419 probe și confirmate 86 de cazuri de infecție cu noul coronavirus. Dintre acestea, 7 cazuri sunt de import și 79 cu transmitere locală. Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul ședinței Centrului Unic de Comandă.

Cele mai multe cazuri confirmate au fost în mun. Chișinău - 33, în raionul Ștefan Vodă - 26 și în Fălești - 4. În raioanele din partea stângă a Nistrului au fost confirmate 4 cazuri de infecție. Printre cazurile confirmate sunt 17 lucrători medicali, 7 dintre care sunt din spitalul raional din Ștefan Vodă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău