Finala Cupei Moldovei. Sheriff - Dacia 3:2

  • 24 Mai 2015 23:28
Finala Cupei Moldovei. Sheriff - Dacia 3:2

Sheriff Tiraspol este noua deținătoare a Cupei Moldovei la fotbal

Sheriff Tiraspol a cucerit pentru a opta oară Cupa Moldovei la fotbal și a salvat în mare măsură actualul sezon în Divizia Națională încheiat doar pe locul 3, după Milsami și Dacia.

În finala disputată aseară pe stadionul Zimbru din capitală, Sheriff a învins-o cu 3-2 pe Dacia Chișinău într-un meci care a avut nevoie și de prelungiri. Sheriff a condus cu 2-0 (goluri înscrise de Potiguar și Maxim Iurcu), iar ”lupii galbeni” au redus din handicap prin Eugeniu Cociuc și au restabilit egalitatea în ultimul minut al timpului regulamentar prin Petru Leucă. În prelungirile dictate de arbitri, bulgarul Isa a adus golul victoriei pentru Sheriff.

Dacia, care a învins-o de două ori în campionat pe Sheriff în actualul sezon, a cedat în fața echipei de peste Nistru tocmai în confruntarea din finala Cupei. Dacia a pierdut al doilea trofeu important în mai puțin de 4 zile, după ce a fost învinsă de Milsami, miercurea trecută, în lupta directă pentru titlul de campioană.

Totodată, ”dacii” au pierdut a patra finală a Cupei Moldovei din tot atâtea disputate. Totuși, cea mai nenorocoasă echipă din Divizia Națională este Nistru Otaci care din 9 finale jucate a câștigat doar una. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:55 %
Vint:5,14 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău