Film despre viața cancelarului german Angela Merkel

  • 17 Martie 2015 15:09
Film despre viața cancelarului german Angela Merkel

Viața cancelarului german, Angela Merkel, va fi transpusă într-un film ce va apărea în cinematografe în 2017, a anunțat marți directorul societății de producție de televiziune AVE, Walid Nakschbandi.

Este vorba de o co-producție internațională, cu o echipă internațională, care se va baza pe un scenariu scris de Dirk Kurbjuweit, jurnalist la revista Der Spiegel și autor al unor cărți despre cancelar, apărute în 2009 și 2014, a precizat Walid Nakschbandi, conform Agerpres.

El nu a spus cine va interpreta rolul principal al politicianei de 60 de ani, pe care revista Forbes a numit-o cea mai puternică femeie din lume de opt ori în ultimii nouă ani și a clasat-o pe locul cinci pe lista celor mai puternici oameni din lume.

Angela Merkel are o biografie fascinantă, a spus Nakschbandi. Ea este fermecătoare și cunoscută în întreaga lume. Provoacă destulă agitație și intră în miezul lucrurilor. Este timpul să-i prezentăm viața într-un film pentru publicul din întreaga lume.

AVE a realizat documentarul 'My Daughter Anne Frank' pentru televiziunea publică germană și este co-producătoare a filmului 'The Diary of Anne Frank', care este turnat în Amsterdam.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
9,24
Câțiva nori
Umiditate:66 %
Vint:3,09 m/s
Sat
7
Sun
8
Mon
10
Tue
12
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău