Filip l-a felicitat pe Grindeanu. Premierul de la Chișinău e convins că România va continua să sprijine R.Moldova

  • 06 Ianuarie 2017 07:23
Filip l-a felicitat pe Grindeanu. Premierul de la Chișinău e convins că România va continua să sprijine R.Moldova

Șeful Guvernului de la Chișinău, Pavel Filip, i-a trimis omologului său român, Sorin Grindeanu, un mesaj de felicitare, cu ocazia învestirii în funcția de prim-ministru al României.

În mesajul semnat de Pavel Filip este remarcat ritmul ascendent al relațiilor moldo-române și amplificarea cooperării bilaterale odată cu instituirea Parteneriatului Strategic pentru Integrarea Europeană a Republicii Moldova, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului de la Chișinău.

“Folosesc acest prilej pentru a-mi exprima recunoștința pentru disponibilitatea României de a susține eforturile autorităților moldovenești de aliniere la standardele și valorile europene, prin implementarea agendei de asociere cu UE, de modernizare a țării noastre și prin implementarea proiectelor energetice, educaționale și sociale”, scrie premierului Pavel Filip.

Totodată, șeful Executivului a exprimat convingerea că și pe viitor Republica Moldova se va bucura de sprijinul României în realizarea priorităților agendei bilaterale și a obiectivelor majore în materie de modernizare și integrare europeană a țării noastre, iar dialogul dintre statele noastre va rămâne în continuare unul activ.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
28,85
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:1,03 m/s
Fri
22
Sat
24
Sun
24
Mon
23
Tue
22
Arhivă Radio Chișinău