Festivalul Pădurilor are la reședința prezidențială de la Condrița. Ce include programul

  • 21 Septembrie 16:20
Festivalul Pădurilor are la reședința prezidențială de la Condrița. Ce include programul

Festivalul Pădurilor, amânat din cauza condițiilor meteo nefavorabile de săptămâna trecută, se desfășoară astăzi, 21 septembrie, la reședința prezidențială de la Condrița. Pentru fluidizarea traficului, este organizat transport public din Piața Marii Adunări Naționale direct până la locul evenimentului. Accesul la festival este gratuit, transmite IPN.

Sunt așteptate persoanele care vor să sărbătorească pădurea și unitatea pentru protecția mediului. Pe parcursul zilei sunt organizate mai multe paneluri de discuții, expoziții interactive și ateliere de jocuri pentru copii și adulți.

Programul include ateliere de sculptură în lemn, quiz pe probleme de mediu, confecționarea jucăriilor din crenguțe, pictură pe rondele din lemn, olărit, modelare lut, crearea hârtiei 100% reciclate manual. De asemenea, vor fi desfășurate lecții despre schimbările climatice cu expertul Rodica Cojocari, masa de discuții despre activități practice de protecție a mediului în sectorul silvic, a precizat Societatea Ecologică „Biotica”.

Festivalul este organizat de Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Societatea Ecologică „Biotica”, cu sprijinul Suediei, în parteneriat cu Președinția Republicii Moldova și alte organizații de la Chișinău. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:43 %
Vint:3,6 m/s
Sun
19
Mon
21
Tue
22
Wed
21
Thu
22
Arhivă Radio Chișinău