”Festivalul Mărul de Aur”, la cea de-a IV-a ediție

  • 06 Octombrie 2014 11:55
”Festivalul Mărul de Aur”, la cea de-a IV-a ediție

Aproximativ 60 de copii cu vârsta între 7 și 25 de ani vor concura pentru obținerea celor două trofee ”Mărul de Aur” ale Festivalului Internațional de interpretare vocală cu același nume care se desfășoară astăzi și mâine în Republica Moldova.

”Festivalul Mărul de Aur”, ajuns anul acesta la cea de-a patra ediție,  este un concurs adresat tuturor copiilor talentați.

Scopul principal al evenimentului fiind, însă potrivit organizatoarei Inesa Bobeică, incluziunea socială a copiilor cu dizabilități. Printre cei 9 membri ai juriului veniti din țări precum Germania, Ucraina, Italia, Olanda, Rusia și Belarus, se regăsește și renumita interpretă de muzică ușoară din România Dida Drăgan, devenită de curând Artist al Poporului în Republica Moldova. Învitatul special pentru seara de gală, care va avea loc duminică 5 octombrie, la Palatul Național din Chișinău, este o altă renumită interpretă din România, Angela Similea.  

Festivalul Internațional de interpretare vocală ”Mărul de Aur” s-a organizat pentru prima dată la Chișinău în 2011. Anul trecut la eveniment au participat peste 40 de copii cu nevoi speciale din 9 țări.

Ascultati mai jos un scurt interviu cu organizatoarea Festivalului, Inesa Bobeica.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău