Festivalul internațional de de comedia Film 4 Fun online: 48 de filme din 20 de țări

  • 29 Iulie 2020 19:34
Festivalul internațional de de comedia Film 4 Fun online: 48 de filme din 20 de țări

Festivalul internațional de comedie Film 4 Fun, ajuns la ediția a XII-a, se va desfășura online, pe site-ul Film4Fun.ro, începând de joi până duminică, informează un comunicat transmis AGERPRES.

Spectatorii din întreaga lume pot viziona 48 de comedii comice scurte din 20 de țări - Argentina, Australia, Bulgaria, Canada, Ecuador, Franța, Grecia, Iran, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, România, Rusia, Serbia, Spania, SUA, Turcia și Ucraina.

"Anul acesta, organizarea celei de a XII-a ediții a Festivalului internațional Film 4 Fun, în mediul online, ne-a cam dat 'bătăi de cap'. Într-un timp foarte scurt, am fost puși în fața unor provocări logistice și organizatorice pe care nu le mai întâlnisem. Acum, sloganul festivalului - 'Într-o lume plină de conflicte, noi am ales să ne amuzăm!' - este mai potrivit ca oricând", a declarat Laura Georgescu Baron, director/fondator Film 4 Fun.

Competiția Film 4 Fun va fi jurizată de regizorul, scenaristul și producătorul croat Pavo Marinkoivc, criticul, istoricul și profesorul de film român Dana Duma și monteurul, producătorul și regizorul britanic Steve Teers. Aceștia vor acorda premiile pentru Cel mai bun scurtmetraj, Cel mai bun regizor și Cel mai bun scenariu.

Spectatorii pot vota filmul preferat pentru Premiul Publicului.

Pe toată perioada desfășurării festivalului, 30 iulie - 2 august, pe site-ul Film4Fun.ro mai pot fi vizionate un masterclass susținut de Steve Teers și workshop-ul "Efecte special de machiaj în film" al Georgianei Teers.

Gala de premiere Film 4 Fun 2020 este programată pe 2 august și va fi urmată de spectacolul de teatru online "Amor în farmacie", adaptare după Eugene Labiche, în regia lui Dan Tudor. Din distribuție fac parte Anca Țurcașiu, Andrei Duban, Dan Tudor, Liliana Pană și Dragoș Ionescu.

Film 4 Fun este organizat de Fundația Cine Remember, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
22,24
Câțiva nori
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău