Femeie spitalizată în urma unui incendiu în raionul Telenești. Pompierii au lichidat flăcările după o intervenție de câteva ore

  • 13 Martie 12:54
Femeie spitalizată în urma unui incendiu în raionul Telenești. Pompierii au lichidat flăcările după o intervenție de câteva ore

O femeie a fost spitalizată după o anexă a locuinței sale, din raionul Telenești, a fost cuprinsă de flăcări. După o intervenție de mai multe ore, pompierii au reușit să lichideze incendiul.

Incendiul a izbucnit în seara de 12 martie, într-o locuință din satul Tîrșiței, raionul Telenești, a informat IGSU.

„Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:37. Pentru stingerea flăcărilor au fost îndreptate 3 echipe de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că focul a cuprins mai multe bunuri materiale din interiorul unei cazangerii cu suprafața de 10 metri pătrați”, a transmis sursa citată.

Pompierii au reușit localizarea incendiului la ora 19:31, evitând răspândirea acestuia către casa de locuit. Flăcările au fost lichidate complet la ora 21:08.

În urma incendiului, proprietara locuinței, o femeie în vârstă de 53 de ani a suferit arsuri de gradul II și III la membrele superioare. Persoana a fost preluată de medici și transportată la spitalul raional. La moment starea acesteia este stabilă.

IGSU a precizat că, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 27 situații de risc.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:4,63 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
14
Thu
16
Fri
16
Arhivă Radio Chișinău