Federația argentiniană de fotbal cere scuze după publicarea unui ghid care include sfaturi pentru cucerirea rusoaicelor

  • 19 Mai 2018 11:54
Federația argentiniană de fotbal cere scuze după publicarea unui ghid care include sfaturi pentru cucerirea rusoaicelor

Federația Argentiniană de Fotbal și-a cerut scuze după ce forul a publicat zilele trecute un ghid pentru Cupa Mondială în care există și sfaturi pentru cucerirea rusoaicelor, informează Reuters.

“Ce trebuie să faci pentru a avea o șansă în fața unei rusoaice”, este titlul unei rubrici a ghidului având ca temă limba și cultura Rusiei. În ghid se menționează că rusoaicelor le plac bărbații curați și bine îmbrăcați, nu le place să fie văzute ca obiecte, urăsc bărbații plictisitori și evită persoanele care văd doar aspectele negative ale vieții. În plus, argentinienii care fac deplasarea în Rusia pentru Cupa Mondială sunt sfătuiți să fie originali în dialogurile cu rusoaicele, să nu pună întrebările clasice și să ofere informații despre ei. “Amintește-ți că multe dintre ele nu îți cunosc țara, astfel că ai un avantaj față de bărbații ruși, ești ceva nou și diferit”, se precizează în ghid, potrivit News.ro

“În urma unei anchete interne s-a ajuns la concluzia că acea parte a ghidului s-a publicat din greșeală. Nu reflectă gândirea Federației Argentiniene de Fotbal (AFA) și nici opinia președintelui forului, Claudio Tapia, sau cea a directorilor federației”, se arată într-un comunicat al federației argentiniene.

Claudio Tapia a vizitat institutul cultural Russia House, aflat la Buenos Aires, pentru a-și cere scuze personal pentru gafa semnalată de presa internațională.

Potrivit presei, ghidul, cu fragmentul controversat, le-a fost prezentat jucătorilor, stafului federației și reprezentanților mass-media, în această săptămână, la un forum despre Cupa Mondială.

Peste 40.000 de argentinieni au cumpărat bilete pentru meciuri din cadrul turneului din Rusia, care va începe la 14 iunie.

Naționala Argentinei va juca în grupa D, din care fac parte și Islanda, Croația și Nigeria.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:98 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău