Fauci: Zeci de milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 vor fi disponibile la începutul anului 2021

  • 06 August 2020 08:22
Fauci: Zeci de milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 vor fi disponibile la începutul anului 2021

Producătorii de medicamente vor avea probabil zeci de milioane de doze de vaccin anti COVID-19 în prima parte a anului viitor. Producția va crește astfel încât să ajungă la un miliard de doze până la sfârșitul anului 2021, susține Anthony Fauci, principalul specialist în boli infecțioase din SUA, scrie DIGI24.ro.

Potrivit sursei citate, dr. Antony Fauci a spus că speră că pandemia va fi sub control până la sfârșitul anului, când se așteaptă să fie disponibil un vaccin și a adăugat că se așteaptă ca zeci de milioane de doze de vaccin să fie gata la începutul anului viitor.

Într-un interviu acordat pentru Reuters, Fauci a spus că nu a simțit nicio presiune din partea Casei Albe pentru a anunța finalizarea unui vaccin în preajma datei de 3 noiembrie, în speranța de a stimula șansele de realegere a președintelui Donald Trump, potrivit Mediafax.

El a adăugat că autoritățile de reglementare au promis „că nu vor permite ca factorii politici” să interfereze cu aprobarea unui vaccin anti COVID-19 și că „siguranța și eficacitatea” vor fi considerentele principale.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:1,03 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău