Facebook va lansa noi produse audio

  • 20 Aprilie 2021 09:57
Facebook va lansa noi produse audio

Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook Inc, a anunțat luni că această companie intenționează să lanseze mai multe produse și funcții audio, care vor permite căutările și difuzările de podcast-uri, informează Reuters, preluat de Agerrpes.

Mark Zuckerberg a dezvăluit că Facebook, cea mai mare rețea de socializare din lume, va lansa în lunile următoare o serie de funcții audio, inclusiv clipuri audio în format scurt, denumite "Soundbites", pentru a îi încuraja pe utilizatori să descopere și să asculte podcast-uri.

Mark Zuckerberg a mai spus, într-un interviu acordat pe platforma Discord lui Casey Newton, editorul newsletterului Platformer, că rețeaua de socializare Facebook va explora și posibilitatea lansării unor camere audio live.

Dezvoltarea rapidă în ultimul an a aplicației Clubhouse a demonstrat potențialul pe care îl dețin serviciile de chat audio, în special în perioada în care majoritatea oamenilor din lume au rămas în locuințele lor pe durata pandemiei de COVID-19.

Prin noua sa inițiativă, Facebook se alătură astfel unei serii de companii specializate în rețele de socializare care au anunțat în ultimele luni lansarea unor funcții audio.

Twitter Inc testează la rândul ei funcția audio live "Spaces", care ar putea să devină disponibilă pentru toți utilizatorii acestei rețele de microblogging până la sfârșitul lunii aprilie.

În cadrul aceluiași anunț de luni, Mark Zuckerberg a dezvăluit, totodată, faptul că Facebook colaborează cu Spotify Technology pentru ca distribuirea de conținuturi să devină mai ușoară pentru muzicieni și pentru ascultătorii acestui serviciu de streaming muzical.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:1,54 m/s
Fri
13
Sat
15
Sun
13
Mon
13
Tue
13
Arhivă Radio Chișinău