Expoziția „Republica Moldova prezintă” va fi organizată la Iași, în noiembrie

  • 07 Octombrie 2022 13:54
Expoziția „Republica Moldova prezintă” va fi organizată la Iași, în noiembrie

Antreprenorii autohtoni își vor putea promova produsele și serviciile la cea de-a IV-a ediție a Expoziției „Republica Moldova prezintă”, preconizată pentru perioada 11-13 noiembrie la Iași, România, transmite MOLDPRES.

Într-o conferință de lansare a evenimentului, Sergiu Harea, președintele Camerei de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova, a menționat că expoziția a devenit o bună platformă pentru asigurarea și crearea celor mai potrivite condiții, necesare susținerii producătorilor autohtoni și promovării imaginii țării noastre.

„După o pauză de trei ani ne reîntoarcem la Iași, de data aceasta mult mai dornici de a prezenta pieței române produsele și serviciile moldovenești, de o calitate mult mai înaltă și mai competitive. Evenimentul se așteaptă a fi unul de amploare, ca urmare a succeselor înregistrate la ediția curentă din Baia Mare (23-25 septembrie) și edițiilor anterioare desfășurate la Iași, Ploiești și Brașov. Ne bucurăm că suntem așteptați la Iași cu atâta ardoare, semn că antreprenorii noștri, la edițiile anterioare, au reușit să câștige admirația consumatorilor ieșeni”, a spus Harea.

În acest context, șeful CCI a invitat companiile autohtone, producători de mărfuri și prestatori de servicii din toate regiunile țării și toate sectoarele economiei naționale, întreprinderi mici și mijlocii, gospodării țărănești, meșteșugari, asociații de antreprenori, întreprinderi și organizații care formează infrastructura activității inovaționale, parcuri tehnologice, zone economice libere, incubatoare de afaceri, companii de consultanță etc. să transmită cererea de participare până pe data de 25 octombrie 2022.

Cea de-a IV-a ediție a Expoziției ”Republica Moldova Prezintă” este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Moldovei în parteneriat cu Primăria Iași și Camera Bilaterală de Comerț și Industrie R. Moldova – România.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:1,54 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău