Expoziția „Fabricat în Republica Moldova” ajunge la Ploiești

  • 03 Martie 2017 12:30
Expoziția „Fabricat în Republica Moldova” ajunge la Ploiești

Zeci de firme din stânga Prutului vor fi prezente la Ploiești la finalul lunii aprilie, în cadrul expoziției „Fabricat în Republica Moldova”. Anunțul a fost făcut joi de vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Ludmila Sfîrloagă, după vizita la Ploiești a delegației Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

„Întotdeauna vizita fraților de peste Prut este o mare bucurie. Mai ales când reușim să discutăm de proiecte concrete.
Astăzi am primit delegația Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în frunte cu domnul președinte Sergiu Harea și domnul vicepreședinte Mihai Bîlba.La întâlnire a fost prezentă și delegatia CCI Prahova, în frunte cu domnul președinte Aurel Gogulescu.
Am bucuria să anunț că vom organiza la Ploiești expoziția <<Fabricat în Republica Moldova>> undeva la sfârșitul lunii aprilie. Vor fi prezente peste 100 firme din toate domeniile, precum și reprezentanții administrației centrale și locale (…). Ne primim frații acasă cu mare drag!”, a spus vicepreședintele CJ Prahova.

Evenimentul din aprilie va fi organizat de Consiliul Județean Prahova, Euroregiunea Siret-Prut-Nistru, Camera de Comerț a Republicii Moldova și Camera de Comerț a României, a mai precizat Ludmila Sfîrloagă.

Tot la Ploiești a avut loc, pe 16 februarie, Forumul de Afaceri România-Republica Moldova. Evenimentul a cuprins atât o masă rotundă în cadrul căreia specialiștii din Republica Moldova, de la Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Agenției Achizitiilor Publice și Agenției de Cooperare Internatională a Germaniei au prezentat legislația și condițiile de organizare a licitațiilor, cât și o întâlnire Business to Business (B2B) între firmele participante, precum și vizite la firme prahovene.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
8,85
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău