Experți ai Băncii Mondiale în vizită la Ministerul Finanțelor

  • 31 Ianuarie 17:20
Experți ai Băncii Mondiale în vizită la Ministerul Finanțelor

În perioada 29-30 ianuarie 2024, un grup de experți în domeniul achizițiilor al Băncii Mondiale au întreprins o vizită de lucru la Ministerul Finanțelor.

Delegația a fost formată din domnul Chenjerani Simon Chirwa, Manager Achiziții pentru regiunea Europa și Asia Centrală, domnul Anjani Kumar, Specialist Senior Achiziții și Coordonator de zonă pentru Republica Moldova și Ucraina, doamna Elena Corman, Specialist Senior Achiziții și Carmen Călin, Specialist Achiziții.

În cadrul vizitei echipa Băncii Mondiale s-a întâlnit cu Secretarul de Stat al Ministerului Finanțelor, Vladimir Arachelov, experții din cadrul Ministerului Finanțelor în domeniul achizițiilor și echipele de proiect. Scopul întâlnirii a fost de a explora prioritățile și oportunitățile de dezvoltare a sistemului de achiziții publice din Republica Moldova și rolul Băncii Mondiale în sprijinirea Guvernului în implementarea Programului Național de Dezvoltare a Sistemului de Achiziții Publice pentru perioada 2023 - 2026.

Echipa Băncii Mondiale și cea a Ministerul Finanțelor au agreat continuarea discuțiilor cu privire la modalitățile și domeniile de colaborare în contextul acestei agende importante pentru Ministerul Finanțelor.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
27,24
Cer senin
Umiditate:44 %
Vint:3,6 m/s
Wed
12
Thu
14
Fri
13
Sat
15
Sun
13
Arhivă Radio Chișinău