Exercițiu al serviciilor de poliție din UE, în orașul Târgoviște din România

  • 18 Iunie 2018 12:43
Exercițiu al serviciilor de poliție din UE, în orașul Târgoviște din România

Ofițeri de poliție din peste 15 țări și organizații internaționale participă timp de două săptămâni la un amplu exercițiu cu forțe de teren în cadrul stagiului de antrenament al serviciilor de poliție din Uniunea Europeană.

Ceremonia de deschidere va avea loc astăzi, începând cu ora 15:00, la Târgoviște. Exercițiul, care face parte din stagiul de antrenament al serviciilor de poliție din Uniunea Europeană, este cel mai complex stagiu internațional organizat de jandarmii români.

Vor participa ofițeri din peste 15 țări, precum și reprezentanți ai unor organizații internaționale. Exercițiul are ca obiectiv general antrenarea participanților care pot fi dislocați în misiuni internaționale desfășurate sub egida Uniunii Europene.

Pregătirile vor pune accent pe asigurarea coeziunii participanților de naționalități diferite, pentru realizarea interoperabilității acestora și stabilirea unor proceduri comune de lucru.

Participanții urmăresc perfecționarea deprinderilor necesare pentru exercitarea atribuțiilor în cadrul unui comandament de forțe multinațional.

Sursa: RRA

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,57 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău