Executivul a anunțat concurs pentru selectarea candidaților la funcția de membru al Comisiei de certificare

  • 29 Decembrie 2021 10:10
Executivul a anunțat concurs pentru selectarea candidaților la funcția de membru al Comisiei de certificare

Cancelaria de Stat a anunțat astăzi inițierea concursului pentru selectarea celor trei candidați din partea Guvernului la funcția de membru al Comisiei de certificare, relatează MOLDPRES.

Potrivit legislației, concursul pentru selectarea candidaților la funcția de membru al Comisiei de certificare include competiția dosarelor și proba interviului, scrie sursa citată.

La funcția de membru al Comisiei de certificare pot candida persoanele care corespund uneia dintre următoarele condiții: specialist în domeniul financiar - deține studii superioare de licență sau un act echivalent de studii în domeniul financiar și are cel puțin un an de experiență în domeniu; reprezentant al organizațiilor necomerciale – membru al organizației necomerciale sau o persoană desemnată în acest sens în condițiile prevăzute de statutul organizației; specialist într-un domeniu aferent activității de utilitate publică – persoana care desfășoară sau a desfășurat activități de utilitate publică.

Candidatul la funcția de membru al Comisiei de certificare poate fi persoana care: cunoaște limba română; are domiciliul în Republica Moldova; nu este funcționar public; nu este membru al unui partid politic sau al unei organizații social-politice; este susținută, printr-o recomandare, de cel puțin o organizație necomercială.

Dosarul de participare la concurs va conține următoarele documente: copia buletinului de identitate; curriculumul vitae; copia diplomei de studii; documente ce atestă experiența profesională; scrisoarea de recomandare din partea a cel puțin unei organizații necomerciale; declarația pe propria răspundere despre lipsa de antecedente penale; declarația pe propria răspundere, întocmită în formă liberă, prin care confirmă că nu este membru al unui partid politic; acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Dosarele de înscriere la concurs se vor depune personal sau prin poșta electronică până la data de 19 ianuarie 2022, ora 16:00.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău