EXCLUSIV! ”Este în beneficiul cetățenilor să aibă o guvernare pro-europeană stabilă”

  • 18 Iunie 2015 22:08
EXCLUSIV! ”Este în beneficiul cetățenilor să aibă o guvernare pro-europeană stabilă”

Rezultatul alegerilor locale din Republica Moldova exprimă o opțiune majoritar pro-europeană, în ciuda unor prognoze ale unor analiști politici, fapt ce reprezintă un lucru îmbucurător, a declarat ministrul Afacerilor Externe a României, Bogdan Aurescu, în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Radio Chișinău.Oficialul a subliniat că, în aceste condiții,…

Rezultatul alegerilor locale din Republica Moldova exprimă o opțiune majoritar pro-europeană, în ciuda unor prognoze ale unor analiști politici, fapt ce reprezintă un lucru îmbucurător, a declarat ministrul Afacerilor Externe a României, Bogdan Aurescu, în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Radio Chișinău.

Oficialul a subliniat că, în aceste condiții, partidelor cu viziuni pro-europene de la Chișinău le revine responsabilitatea de a crea într-o perioadă cât mai scurtă un nou Guvern, care să aibă susținerea unei majorități parlamentare pro-europene.

”Este foarte important ca această acțiune politică să aibă loc într-un interval de timp care să nu fie prea îndelungat. Pentru că orice formă de instabilitate, fie că este politică, fie că este economică sau socială, nu fac bine Republicii Moldova, nu fac bine vecinătății României, care este și vecinătatea Uniunii Europene. Și cred că este în beneficiul cetățenilor Republicii Moldova să aibă o guvernare pro-europeană stabilă”, a declarat Bogdan Aurescu.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
7,18
Cer fragmentat
Umiditate:85 %
Vint:2,57 m/s
Sat
8
Sun
8
Mon
9
Tue
11
Wed
12
Arhivă Radio Chișinău