Eveniment de caritate la Chișinău: „Ziua Familiei”

  • 16 Mai 2015 10:42
Eveniment de caritate la Chișinău: „Ziua Familiei”

Asociația obștească Copil Comunitate Familie Moldova organizează sâmbătă, 16 mai, un eveniment social – Ziua Familiei.

Banii acumulați vor ajunge la o familie  cu patru copii din raionul Dondușeni, care are nevoie de o casă pentru a putea rămâne împreună, transmite IPN.

Evenimentul este organizat în fața magazinului Grand Hall din capitală, de la ora 11.00, iar biletele costă 40 de lei. Vizitatorii vor fi serviți cu înghețată, iar la o tombolă vor putea câștiga  jucării, cosmetică pentru copii, dulciuri, electrocasnice și vouchere pentru distracții. În program este și un concert pentru copii, cu un recital susținut de Dianna Rotaru.

Familia care va fi ajutată din banii adunați locuiește în sărăcie lucie, iar cel mai grav este faptul că riscă să ajungă în drum în orice clipă, iar copiii – în internate diferite, despărțiți de mama lor și de frați. Până acum, copiii mai mici au locuit cu mama la centrul maternal din Bălți, iar fata mai mare la o rudă. Copiii au 3, 8 și 10 ani, iar cel mai mic, cinci luni. Acesta s-a născut prematur și are nevoie de tratamente specializate.

În 2014, datorită unui eveniment asemănător, a fost ajutată o familie din Basarabeasca, cu 5 copii, care acum au casă și sunt alături de mama lor.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:1,03 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
13
Fri
13
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău