Eurovisionul pe ultima sută de metri

  • 17 Iulie 2013 12:26
Eurovisionul pe ultima sută de metri

Pregătirile pentru finala națională a concursului de interpretare care va desemna reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision au intrat pe ultima sută de metri.

Studiourile televiziunii publice primesc ultimele retușuri tehnice înainte de spectacolul de duminică seara, când 21 de concurenți se vor întrece pentru un singur loc în finala europeană de la Baku.

Un studio cu decoruri moderne, utilat cu facilități tehnice și lumini cum nu a mai avut Moldova 1, într-un pavilion decrepit, acesta este ambianța în care televiziunea publică va găzdui finala națională a Eurovision. Directorul Moldova 1, Angela Sîrbu, consideră că ediția din acest an va fi una deosebită, atât datorită scenografiei deosebite, cât și grație programului artistic.

Începând de joi, toți cei 21 de concurenți care sunt înscriși în competiție, au acces pentru repetiții în sala în care va avea loc gala de duminică. Printre cei care își așteptau rândul să urce pe scenă pentru ultimele retușuri tehnice, era și duo-ul format din MC Guță și Irina Tarasiuc.

Spectacolul, care va fi transmis direct de televiziunea publică, mai conține și recitaluri ale unor interpreți locali de renume, dar și un invitat special, reprezentantul unei alte țări la Eurovision, al cărui nume este ținut în secret.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,57 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău